top of page

Keukens

IMG_1465_edited.jpg

Bij Keukenrenovatie Brabant kunt u ook terecht voor een kwaliteitskeuken als renoveren van uw bestaande keuken geen optie is. Keukenrenovatie Brabant heeft een eigen visie die bij veel klanten in de smaak valt. Wij komen met een gericht advies ‘aan huis’. Alleen thuis lukt het om optimaal de routing, stijl, kook- en leefcomfort te bespreken. Wij denken mee en zorgen ervoor dat u beslissingen weloverwogen neemt omdat die uiteindelijk het kookplezier bepalen.

Nieuwe keukens

Rolstoelkeukens

Zoals u weet, heeft Keukenrenovatie Brabant een eigen visie die bij veel klanten in de smaak valt. Wij komen met een gericht advies ‘aan huis’. Op basis van alle gesprekken – zo leert de ervaring – komen wij natuurlijk ook veel situaties tegen waar senioren gezondheidsklachten hebben. In zulke situaties zijn aangepaste woningen en/of is extra zorg nodig. Zeker omdat veel ouderen de uitdrukkelijke wens hebben uitgesproken om zelfstandig en veilig thuis te willen blijven wonen. Wie langer zelfstandig thuis wil blijven wonen, heeft 2 mogelijkheden:

  • aanpassen van de huidige woning of deze comfortabeler maken met behulp van nieuwe technologieën;

  • tijdig verhuizen naar een woning die past bij een volgende levensfase.

 

Daarom zijn wij – vanaf november 2017 – een bijzondere samenwerkingen gestart. Bezoek voor meer informatie de betreffende website.

 

Bas Molekamp Interieurbouw (www.rolstoelkeuken.nl)

Wat Bas Molekamp Interieurbouw voor u kan betekenen…

  • unieke en persoonlijke begeleiding gebaseerd op uw specifieke wensen

  • advies, productie en montage van onderrijdbare keukens

  • advies en toepassing van variabele werkhoogtes

KeukenrenovatieBrabant_Logo.png
bottom of page