top of page

Nieuwe keukens

Thuis uw nieuwe keuken kiezen

De zekerheden van nieuwe keukens

Keukenrenovatie Brabant heeft een eigen visie die bij veel klanten in de smaak valt. Wij komen met een gericht advies ‘aan huis’. Alleen thuis lukt het om optimaal de routing, stijl, kook- en leef comfort te bespreken.

Wij denken mee en zorgen ervoor dat u beslissingen weloverwogen neemt omdat die uiteindelijk het kookplezier bepalen.

Duurzaamheid, kwaliteit en maatwerk zijn bepalende factoren voor de samenstelling van ieders droomkeuken. Omdat Keukenrenovatie Brabant geen showroom heeft en ook geen geld spendeert aan dure reclames scheelt dat direct in de prijs. Bovendien verspillen wij geen tijd aan onderhandelingen zodat u direct een reële/transparante prijsstelling krijgt.

Mocht u al een offerte in bezit hebben kunt u gewoon een second opinion aanvragen. Stuur dan een e-mail bericht met een kopie van de offerte met ontwerp en specificaties.

Beeck Keukens

Betaalbaar en transparant

Keukenrenovatie Brabant werkt uitsluitend met nettoprijzen. Bij Keukenrenovatie Brabant kunt u ook terecht voor een kwaliteitskeuken als renoveren geen optie is. Keukenrenovatie Brabant importeert alleen en uitsluitend (vanuit kwaliteitsoverwegingen) het merk Beeck. Individueel klantenadvies staat ook bij Beeck Küchen hoog in het vaandel.

"Een hoogwaardige keuken moet naast de functionele ook aan de esthetische vereisten en

persoonlijke leefstijl voldoen.

CARB-2

Bij Beeck Küchen is duurzaamheid een belangrijk aspect. Op grond van de toelaatbare formaldehyde emissie limieten worden alle keukenkasten geproduceerd, in overeenstemming met de Amerikaanse Standaard CARB2 en TSCA-6 voorwaarden. Houtproducten uit CARB-2 platen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en zorgen voor

een gezond leefklimaat.

Dat is belangrijk!

Eigenschappen

  • Keukenkasten uit eigen productie

  • Individuele fabricage, geen "cataloguskeuken", alles wordt op bestelling gemaakt

  • Alle keukenkasten zijn “voor-gemonteerd” (geen bouwpakketten dus)

  • Meer dan 80 programma’s +/- 3.000 frontvariaties

  • Alle lades en scharnieren zijn voorzien van het soft-close systeem. (demping)

  • 19 mm corpus- en bodemdikte verhogen de levensduur

  • Blijvende corpusverbindingen met hardhouten deuvels

  • Kantenband van de onderdelen met formaldehydevrije PUR (polyurethaan)-verlijming voor optimale bescherming tegen het indringen van vocht, grote adhesie tussen houten materiaal en kantenband, thermisch resistente verbinding

Overtuig uzelf!

KeukenrenovatieBrabant_Logo.png
bottom of page