top of page

Werkwijze

Renoveren of nieuw?

Keukenrenovatie Brabant heeft de oplossing.

Ook u heeft zich vast wel eens de vraag gesteld; “renoveren of toch een nieuwe keuken?” En misschien ziet u zelfs “door de bomen het bos niet meer”?

Keukenrenovatie Brabant draait het advies- en aankooptraject om! In plaats van dat u eerst allerlei keukenzaken bezoekt, komen wij voor een gericht advies bij u thuis. Dat is veel realistischer. Want alleen thuis lukt het om u optimaal over elke keuze te informeren. Wat is de ideale keukenopstelling qua routing, stijl, kook- en leef comfort? Welke plannen en verlangens zijn bouwtechnisch haalbaar en welke niet? En in hoeverre passen uw wensen bij het budget? Stap voor stap werken we de voor u perfecte renovatie of nieuwe keuken uit.

Een nieuwe keuken kopen of renoveren doe je niet elke dag en het is niet zo simpel als het lijkt. Je gaat niet even naar de showroom om een keuken aan te wijzen, want de kant-en-klare, vaak prachtige keukenopstellingen die je daar ziet, bestaan niet. Keukens worden ontworpen. Op basis van een aaneengesloten reeks beslissingen. Omdat die beslissingen straks al je kookplezier bepalen, moet je ze weloverwogen nemen. Dat doe je het beste in overleg:

Thuis. Met een gepassioneerde specialist aan de keukentafel.

Heeft u interesse in een expertisegesprek aan huis (ad € 125,00) stuur dan een e-mailbericht naar j.andrik@keukenrenovatiebrabant.nl of bel 06-40022777.

Expertisegesprek: Kosten € 125,00 incl. BTW

Thuis uw keuzes maken!

Adviseurs van Keukenrenovatie Brabant komen met alle plezier bij u langs. We nemen alles mee dat we nodig hebben om uw keuken te beoordelen en/of een nieuwe te ontwerpen. Maar als u al een goed beeld heeft van wat u ongeveer wilt dan is dat natuurlijk ook prima.

Wilt u meer weten over het renoveren of tóch een nieuwe keuken? Stuur dan een mailbericht naar: j.andrik@keukenrenovatiebrabant.nl of bel Jan Andrik op +31 (0)6-40022777 voor het maken van een afspraak bij u thuis: op een moment dat het u schikt.

Tijdens deze afspraak worden allereerst uw wensen op een rijtje gezet. Met “KRB in huis” wordt u optimaal over elke keuze geïnformeerd en bekijken we samen in welke staat elk onderdeel van de keuken verkeert. Uiteindelijk komen we tot een keukenrapport. Op basis daarvan ontvangt u – binnen ongeveer 2 werkdagen – een gespecificeerde offerte.

De kosten van zo’n expertisegesprek bedragen € 125,00 (incl. BTW) geldig binnen het werkgebied van Keukenrenovatie Brabant. Een vergoeding die niet opweegt tegen de voordelen en welke bovendien – bij opdracht – in mindering wordt gebracht

Voordelen:

Ontwerp aan huis kost u uiteraard minder tijd; we komen langs als het u uitkomt. Ook kan het een beter advies opleveren. Uw keukenadviseur ziet de ruimte zelf en luistert naar uw wensen. Hebt u nog goed werkende apparatuur die niet vervangen hoeft te worden? Ook dat is geen probleem. Bovendien kan de adviseur de ruimte zelf nauwkeurig meten, wat fouten voorkomt. Keukenrenovatie Brabant adviseert en realiseert.

 

  • Specialistisch advies over haalbaarheid.

  • Inspiratie: welke mogelijkheden heeft u in de ruimte?

  • Inschatting: zijn uw plannen financieel haalbaar

  • Geen keuzestress

Opdracht:

Als u gebruik wenst te maken van de offerte, wordt alles keurig op een koopovereenkomst vermeld. Vervolgens worden alle materialen op kleur gemaakt/in productie genomen en worden overige artikelen besteld. Na complete ontvangst van alle door u bestelde artikelen nemen wij contact met u op om een leverings- en/of montageafspraak te maken.

Dé- en montage:

U wilt dat uw aankoop ook goed en vakkundig gemonteerd wordt. Passend in de ruimte en keurig afgewerkt. Ook daar zorgen we graag voor. Door onze monteur(s) wordt uw keuken zeer vakkundig geïnstalleerd; alle apparatuur wordt ingebouwd, eventuele verlichting gemonteerd en de kraan en spoelbak aangesloten. Dus als wij weg zijn dan is de keuken helemaal “kook klaar”.

Wilt u uw aankoop zelf installeren? Ook dat kan natuurlijk. U bent helemaal vrij in uw keuze.

Werkgebied:

Keukenrenovatie Brabant renoveert keukens binnen een straal van 50 kilometer van Gilze-Rijen. Vreemd? Wellicht!! Echter een heel bewuste keuze om de kosten van transport, logistiek etc. voor de klant zo laag mogelijk te houden. Bent u woonachtig buiten deze regio schroom ook dan niet om contact op te nemen. Ook dan ontvangt u een offerte op maat.

IMG_3272.JPG
KeukenrenovatieBrabant_Logo.png
bottom of page