top of page

Keukendeuren spuiten

Kosten

De kosten van een eerste advies/expertise gesprek bij u aan huis

bedragen € 80,00 (incl. BTW / binnen het werkgebied van Keukenrenovatie Brabant).

Deze worden uiteraard in mindering gebracht bij een eventuele toekomstige opdracht. De prijs van het spuitwerk is afhankelijk van het totale aantal te spuiten fronten, lades en passtukken.

Ook de keuze tussen zijde- of hoogglans heeft natuurlijk effect op de prijsstelling. Het laten spuiten van uw keuken is in ieder geval een goede en goedkope oplossing mits de basis van de bestaande fronten van MDF zijn.

Dat is een wezenlijke voorwaarde. Zijn de fronten van MDF dan is deze

oplossing prijstechnisch veel interessanter dan bijvoorbeeld nieuwe deurtjes.

Tip: kunt u zelf de deurtjes dé- en monteren? Prima. Geen probleem.

Zelfwerkzaamheid levert zeker een besparing op. Wilt u zowel dé- als montage door

Keukenrenovatie Brabant laten verzorgen? Ook dat kan natuurlijk: neem dan contact op zodat wij een keurige, transparante offerte kunnen uitbrengen.

Handgrepen

Basiscollectie bestaat uit 4 modellen. Wanneer u begint met het renoveren zijn de keuken handgrepen vaak een van de eerste dingen waar u op let. Deurgrepen geven uw keukenkastjes de stijl die u voor ogen had. Kiest u voor strakke vierkante deurgrepen of gaat u juist toch voor de klassieke uitstraling?

 

Keukenrenovatie Brabant levert (naast de basiscollectie) nagenoeg alle varianten deurgrepen die u zich kunt wensen! De bestaande “boring” is een (eventuele) beperking.

KeukenrenovatieBrabant_Logo.png
bottom of page