top of page

Apparatuur

Bewuste keuzes

Duurzaamheid, kwaliteit en maatwerk zijn bepalende factoren voor de samenstelling van ieders droomkeuken. Het assortiment apparatuur dat Keukenrenovatie Brabant voert, is heel bewust gekozen. Het grote aantal apparaat leveranciers en de diversiteit aan apparaten is enorm. Wij vinden dat de kwaliteit en de prijs in verhouding moet zijn tot het gebruiksgemak en de uitstraling. Met de 3 Nederlandse merken Atag, Etna en Pelgrim kan Keukenrenovatie Brabant alle markten bedienen. Alleen op deze manier is de kwaliteitsnorm die Keukenrenovatie Brabant nastreeft haalbaar.

ATAG (www.atag.nl)

ATAG: We love to cook!

Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. ATAG bestaat inmiddels 70 jaar en heeft altijd 'dicht bij het vuur gezeten'. ATAG Concepts, ontwikkeld om van koken een fantastische ervaring te maken. De ATAG Concepts bestaan elk uit een lijn apparaten die perfect op elkaar aansluiten en waarin design en functionaliteit samenkomen.

 

ETNA (www.etna.nl)

ETNA, want iedereen verdient een droomkeuken

Wie is er niet opgegroeid met ETNA in de keuken? Het Nederlandse keukenmerk is al meer dan 160 jaar een ‘Household’ naam in ons land, letterlijk en figuurlijk. Van kookplaat tot koelkast: alle ETNA-producten zijn ontwikkeld met de Nederlandse huizen en haar bewoners in gedachten. Nuchter met een scherp oog voor detail en functioneel maar verrassend design. De laatste kooktrends en technologieën vertalen we naar kwalitatieve en betaalbare designproducten voor in de keuken. Zo maken we droomkeukens bereikbaar voor iedereen. Niet dromen maar doen! Hoe we dat kunnen waarmaken in een snel veranderende markt? Door een stabiele focus op vakmanschap, kwaliteit, design en vernieuwing. Traditioneel vakmanschap raakt tenslotte nooit uit de mode.

 

PELGRIM (www.pelgrim.nl)

PELGRIM door de jaren heen.

Pelgrim bestond in 2015 maar liefst 95 jaar. Als je al zo lang een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keukens, mag je spreken van een rijke historie. Bijna 100 jaar Pelgrim, daar zijn zij trots op! Als puur Nederlands merk staan Pelgrim voor gebruikers- en schoonmaakgemak en technisch vernuft. Zij zoekt constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Mooi Samen is niet alleen

Mooi en functioneel gaan hand in hand. De Mooi Samen lijn bestaat uit een serie ovens, magnetrons en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design, waardoor u een set maakt die perfect past bij uw wensen. Door het design van de apparaten creëert u een prachtig panorama-effect in uw keuken.

QUOOKER (www.quooker.nl)

QUOOKER: Een ware revolutie De Quooker.

De Quooker was de allereerste kokend waterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoog vacuüm geïsoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokend waterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat bij Quooker nog elke dag door. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

KeukenrenovatieBrabant_Logo.png
bottom of page