top of page

Accessoires 

kr730chr_at3.jpg

Kranen

Keukenrenovatie Brabant levert passende en fraaie kranen. En voor elk budget. Daarnaast zult u uw eigen eisen stellen aan uitvoering en verbruik.

De juiste keukenkraan is een combinatie van kwaliteit, praktische functionaliteiten en design. Keukenkranen zijn met vakmanschap gemaakt van de beste duurzame materialen en voorzien van de allernieuwste technologieën. Zwarte kraan?

Ook dat kan!

cu12754tmm_img4-1.png

De LED-lichtsystemen van Hera vallen op door de combinatie van functionaliteit en design. Innovatie en kwaliteitsbewustzijn geven Hera ook voor de toekomst de nodige voorsprong. Daarbij is bovendien aandacht voor milieuvriendelijke processen, afvalvermindering en verstandige recyclingconcepten. Het consequent doorgevoerde kwaliteitsbeleid wordt sinds 1998 door TŰV bevestigd: het Hera kwaliteitsmanagementsysteem werd volgens DIN EN ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Goede verlichting in de keukenruimte is van essentieel belang.

LED verlichting

ikm614mat_at4-1_edited.jpg

Kokend waterkranen

Bespaar dagelijks tijd met de kokend waterkranen van Quooker. Met één draai aan de knop kokend water uit de kraan.

Veilig, zuinig en onmisbaar in uw keuken.

Bezoek voor alle mogelijkheden www.quooker.nl

mo670ti_at1-1.png

Bewust omgaan met en het scheiden van afval is erg belangrijk en daarom bieden wij een breed assortiment afvalsystemen geschikt voor iedere keukenkast.

In veel keukenruimtes is er vaak geen plaats voor losse afvalemmers. Vanuit hygiënisch oogpunt is het een goed idee om een afvalemmer in te bouwen in een keuken(spoel)kast. Bij veel modellen is het mogelijk afval te scheiden omdat deze verschillende compartimenten hebben.

Afvalsystemen

nf942rvsa_at2_glasdeur.jpg

Glazen rugwanden

Een glazen rugwand is een trend die sterk in opkomst is. Het is een duurzame manier om de keuken een luxueuze uitstraling te geven; het reflecteert licht waardoor de ruimte visueel groter lijkt. Het is makkelijk in onderhoud, heeft nauwelijks voegen en is hygiënisch.

ka2211dl_at1-1_edited.jpg

Spoelunits; deze zijn er in nagenoeg alle soorten en maten. Rond, vierkant en dubbel. Hoewel vaak uitgevoerd in roestvrijstaal is er een duidelijke trend naar gekleurde spoelunits te constateren. Er is anno 2020 vooral ook heel veel vraag naar “zwarte” spoelbakken. Een combinatie met een zwarte kraan van hetzelfde merk behoort ook tot de mogelijkheden.

Spoelunits

KeukenrenovatieBrabant_Logo.png
bottom of page