top of page

Aanrechtbladen 

IMG_1465_edited.jpg

Beton

De populariteit van beton is de laatste jaren enorm toegenomen. Logisch want beton is namelijk één van de meest duurzame bouwmaterialen. De toepassingen van beton zijn bovendien bijna eindeloos en dus kiezen steeds meer architecten voor dit materiaal. Beton is stijlvol, strak, en robuust. Een betonnen aanrechtblad is geschikt voor moderne (minimalistische) en klassieke keukenontwerpen.

smv620bei_at1.jpg

Composiet is een innovatief product dat staat voor kwaliteit en design. Het is een vernieuwend, lichtgewicht en “geproduceerd” alternatief voor natuursteen (graniet). Sinds de introductie van composiet is er een enorm aantal merknamen en dus ook een onbeperkt scala aan kleuren. Bovendien kan een composiet aanrechtblad geleverd worden in diverse oppervlaktebewerkingen zoals bijv. gepolijst (hoogglans)of gezoet (mat). Composiet is toepasbaar in elk interieurontwerp.

Composiet

hg9511mba_at2.jpg

Keramiek

Een keramisch aanrechtblad behoort tot de nieuwe generatie aanrechtbladen. Het is een industrieel vervaardigd product dat onder extreem hoge temperaturen wordt gebakken. Keramiek heeft veel praktische voordelen:

is hard, vlek- én krasbestendig en is niet poreus. Het is hygiënisch, onderhoudsvrij en daardoor buitengewoon gebruiksvriendelijk en dus voor alle doeleinden geschikt.

IMG_6038_edited.jpg

Kunststof aanrechtbladen hebben een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Met het enorme kleurassortiment (in combinatie met natuurgetrouwe structuren en randafwerkingen) kan voor elke keuken een oplossing worden bedacht. Zo is er volop keuze uit houten, granieten en moderne dessins. Kunststof staat voor sfeer- stijlvol, praktisch en betaalbaar design.

Kunststof

ovm416rvs_at1-2_edited.jpg

Massief hout

Massief hout is een natuurproduct, inclusief kleur–, en structuurverschillen. Elk maatwerkblad heeft daardoor een uniek karakter. Het “leeft” en ademt sfeer en warmte. Een houten aanrechtblad laat zich perfect combineren met andere materialen en heeft een tijdloze uitstraling. De houtsoorten noten en eiken kunnen worden toegepast in elk gewenst interieur. Belangrijk: Deze houtsoorten zijn afkomstig uit gebieden waar selectieve kap en herbeplanting wordt gerealiseerd

IMG_5830_edited.jpg

Natuursteen is een, door geologische processen gevormd, natuurlijk materiaal. Hierdoor ontstaan uiterlijk, samenstelling en eigenschappen. Natuursteen is een hard en “open” materiaal en is daardoor bijzonder expressief. Kenmerkend voor natuursteen zijn de scheurtjes/putjes in het oppervlak en de bijbehorende kleur- en structuurverschillen; een garantie voor de echtheid van dit

product. Elk natuursteen aanrechtblad heeft een unieke variatie in kleur en structuur en is overal toe te passen.

Natuursteen (Graniet)

IMG_0624.JPG

Terrazzo

Terrazzo is een eeuwenoud en oersterk product gemaakt door vakmensen. Het is slijtvast, stijlvol, waterdicht en vooral: geslepen en gepolijst. Terrazzo is uitermate geschikt voor bedrijfsvloeren, badkamer, keuken en woonkamer. Terrazzo verwerken is geen “doe het zelf” klus. Een terrazzo aanrechtblad is meer geschikt voor de klassieke inrichting.

Gezond ontbijt

Hanex® is een duurzame, kwalitatief hoogwaardige Solid Surface en is zowel qua kwaliteit als prijs het betere alternatief van een corian aanrechtblad. Het is een homogeen, synthetisch plaatmateriaal met een zijdemat uiterlijk. Het materiaal is Uv-bestendig en “door en door” gekleurd. Het materiaal heeft enorme mogelijkheden op het gebied van design en vormgeving. Het is niet poreus; daardoor zeer hygiënisch en uitermate geschikt voor keukens, badkamers etc

Hanex®

kr730chr_at3.jpg

Roestvrijstaal

Rvs heeft een professionele uitstraling en is een materiaal met vele mogelijkheden. Rvs is tijdloos, zeer hygiënisch en vrijwel onverwoestbaar.

In de trend van duurzaamheid en minimalisme, zijn de 4mm dikke werkbladen een unieke toepassing. Natuurlijk is 4mm massief rvs robuust, extreem dun als werkblad en praktisch onverslijtbaar. Ook heeft het unieke mogelijkheden voor het naadloos inlassen van spoelbakken én het integreren van i-Cooking kooktoepassingen in gas en inductie.

KeukenrenovatieBrabant_Logo.png
bottom of page